Deveniti membru (ISC)2 Romania Chapter

Calitatea de membru al Asociaţiei  o poate dobândi orice persoană care este de acord cu Statutul şi care este de acord să se implice constant  în activitatile de realizare a scopului și obiectivelor Asociaţiei, fiind în măsură să îşi aducă o contribuţie reală la realizarea acestora, fără a pretinde o remuneraţie pentru aceaste activitati.
Dobândirea calităţii de membru al Asociaţiei se face la cererea persoanei respective şi cu aprobarea Consiliului Director. Poate deveni membru orice persoană care deţine o certificare (ex. SSCP, CISSP, CSSLP, CAP) în domeniul securităţii informaţiilor emisă de International Information Systems Security Certifications Consortium (ISC)2.
Va rugam solicitati la adresa de e-mail officers@isc2chapter-romania.ro formularul "Chapter Membership Application Form" necesar a fi completat pentru dobandirea calitatii de membru al Asociatiei.
 

Contibutie

Calitatea de membru al Asociatiei (ISC)2 Romania Chapter (CIF 30808688) implica achitarea unei contributii anuale, pentru anul 2015 fiind in valoare de 100 ron. Aceasta se poate achita in contul bancar RO72BUCU1711213550092RON, deschis la Alpha Bank Romania. Dupa efectuarea platii va rugam sa trimite-ti la adresa de e-mail officers@isc2chapter-romania.ro o copie dupa ordinul de plata pentru inregistrarea statului de membru. 
 
Beneficii
  • Participarea la intalniri organizate
  • Preluare unor initiative
  • Participarea la evenimente co-sponsorizate cu impreuna cu alte asociatii
  • Sustinerea initiativelor (ISC)2
  • Participarea in proiecte locale de educare in domeniul securitatii informatiilor
  • Discount-uri la produsele si serviciile oferite de sponsori